Головні убори осінь-зима / фото pinterest.com

Шапка - це не тільки захист від холоду восени і взимку, але і красивий аксесуар, який може доповнити ваш стильний образ.

У дитинстві батьки часто змушували нас надягати шапку, але ми боялися виглядати в ній безглуздо. Зараз цей страх не має підстав, адже сезон осінь-зима 2020-2021 пропонує безліч модних варіантів головних уборів. Відомі світові бренди одягу також представляють моделі шапок на своїх показах.

В'язані шапки

В'язані шапки 2020-2021 / фото pinterest.com

В тренді цього сезону в'язані шапки з помпоном, шапки у вигляді берета, снуди, з вушками і біні. Дуже модними вважаються шапочки грубої в'язки в сільському стилі. До того ж вони добре зігрівають голову в холодну погоду. В тренді шапки бежевого, сірого, білого і чорного кольору. Носити в'язані шапки рекомендується в комплекті з рукавичками і шарфом такого ж фасону.

Відео дня

Шапки-Берети

Модні берети 2020-2021 / фото glamadvice

Берет-класика головного убору на всі часи. Він виглядає жіночно і елегантно. Берети різної форми представлені в колекціях світових брендів. Модні берети можуть бути в'язані і об'ємні, доповнені вуаллю або стразами, кашемірові, хутряні, тонкі і плоскі. Берет можна вдягти для ділового, романтичного або вуличного образу.

Хутряні шапки

Хутряні шапки осінь-зима / фото pinterest.com

Хутряні шапки і хутряні вставки дуже актуальні в цьому сезоні. В тренді як натуральне хутро, так і штучне. Хутро добре зігріває в холод і шикарно виглядає. У моді хутряні шапки-вушанки і хутряні шапки з "вушками".

Капелюхи-кепі

Модні кепі 2020-2021 / фото pinterest.com

Нещодавно кепі вважалися дуже специфічним головним убором, але зараз його можна вдягти майже під будь-який образ. Кепі можна використати для романтичного і ділового стилю, а також на прогулянку. В тренді кепі зі шкіри, кашеміру, фетру, з прикрасами з заклепок, вишивки, шипів, гудзиків.

Шапка-шкарпетка

trendy-u.com

Шапка-шкарпетка - це річ-унісекс, яку можуть носити і жінки, і чоловіки. Розмір такої шапочки зазвичай більше, ніж потрібно. Вона прикрасить будь-який образ, будь це вуличний стиль, романтичний або спортивний. Шапку-носок можна носити з пальто, курткою, шубою, пуховиком або брючним костюмом.

Читайте також про моду і стиль: