Взуття / фото REUTERS

Ні для кого не секрет, що взуття повинно бути дороге і завжди у відмінному стані. Хочеться нам того чи ні, але найчастіше люди при знайомстві звертають увагу саме на взуття. Так давайте ж справляти гарне враження, а не лякати чоловіків.

Читайте такожМодні капці 2020, які важко не помітити

Ми підібрали для вас кілька варіантів взуття, які ненавидять чоловіки.

Відео дня

Крокси

Попри те, що це взуття останні кілька років залишається на піку популярності, чоловікам воно все ж не подобається. Згодна з тим, що воно мега зручне і комфортне для літніх прогулянок, але воно не має нічого спільного з сексуальністю і жіночністю.

Крокси / фото pinterest.com

Балетки

Всі пам'ятають бум балеток? Вони, як і крокси, дуже м'які та зручні. Чоловіки вважають, що в балетках жінки ходять, як гуски.

Балетки / фото pinterest.com

Уггі

Раз вже ми розглядаємо найпопулярніше жіноче взуття, то не могли пройти повз уггів. Це таке взуття, яке "розмокає" після виходу на сніжну дорогу або якщо ви регулярно наступаєте на калюжі. У результаті вони виглядають як шматок фекалій на нозі. Чоловіки називають таке взуття "валянки для сторожа".

Уггі / фото pinterest.com

Гладіатори

Гладіатори чи взуття на високій шнурівці категорично не подобається чоловікам. Їм здається, що у вас на ногах зросло коріння. Особливо моторошно, вважають чоловіки, це виглядає на дівчатах із зайвою вагою. Тому що шнурівка обтягує гомілку і це виглядає як ковбаса "Сервелат".

Гладіатори / фото pinterest.com

Kitten heels

О, так! Чоловіки обожнюють туфлі на жіночих ніжках. Але тільки на високому каблуці і бажано без платформи. Сильна половина людства вважає, що kitten heels - це взуття для бабусь.

Низькі підбори / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше було назване модне літнє взуття 2020 року.