Жовтень почнеться дощами / Фото ua.depositphotos.com

Завтра, 1 жовтня, волога дощова погода переважатиме у західних, північних, південних та у більшості центральних областей.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожШквальний вітер та дощі: сьогодні Україну накриє негода (відео)

Відео дня

При цьому вона зазначила, що дощі не торкнуться східної частини країни та Дніпра. Але у цих регіонах буде сильний вітер.

Температура повітря у четвер становитиме +15°...+18°, на півдні +17°...+20° градусів, у західних областях +13°...+16° градусів.

"У Києві жовтень почнеться хмарно, буде вогко, вітряно, але трохи тепліше, до +17°. У суботу-неділю навіть повернуться +20°. Проте впродовж тижня, все ж, переважатиме волога погода, так що парасолі, дощовики і брендові калоші далеко не ховайте", - підсумувала Діденко.

Прогноз погоди на жовтень від народного синоптика Леоніда Горбаня

У жовтні на всій території України збережеться тепла погода: температура повітря триматиметься на рівні +13°...+ 14° і тільки в останні дні місяця опуститься до +7°...+8°.

Про це повідомив народний синоптик Леонід Горбань.

"Похолодання очікується 19 жовтня – до +14°...+16°. Тільки наприкінці місяця, 29-31 жовтня, температура впаде до +11°...+12°. Вночі 6-7 жовтня на півдні буде +8°...+ 9°, а з 20-21 числа – +3°...+ 5°", - додав він.