Тепла погода в Україні ще триватиме / Фото pixabay.com

Незважаючи на незначне зниження температури повітря у вересні, синоптики більше не прогнозують заморозків в цьому місяці.

Зате в жовтні заморозки на ґрунті очікуються як на початку місяця, так і в кінці. Температура знизиться до 0...-2°. Про це повідомляє meteoprog.ua.

Читайте такожСьогодні в Україні буде сонячно, температура до +27° (карта)

Відео дня

Арктичне повітря увірвалося в Україну 18 вересня. Після цього на всій території настало невелике похолодання, втім, зараз ситуація змінилася. Бабине літо повернулося і триватиме майже до кінця місяця.

Інформацію про погоду у вересні озвучила начальник відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко. За її словами, температура повітря восени в Україні буде вищою за норму. Зокрема, у вересні буде по-літньому тепло.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів "Каналу 24", що температура повітря у жовтні дещо знизиться. Стовпчики термометрів будуть завмирати на відмітках в +15°...+17°. Така тепла погода триватиме фактично до кінця жовтня.

Наприкінці жовтня погода різко зміниться: температура знизиться до +13°...+14°.

Прогноз погоди в Україні на тиждень: дані Погоди УНІАН

Згідно з даними Погода УНІАН, найближчий тиждень в Україні буде теплим. Стовпчики термометрів піднімуться до +27°. Опадів не очікується.