Володимир Путін / REUTERS

У Кремлі заявили, що президент Росії Володимир Путін знайде що відповісти президенту України Володимиру Зеленському на слова про український Крим, якщо відбудеться зустріч глав двох держав.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це сказав прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.

«Ми бачили ці слова президента України, які він сказав в одному з інтерв'ю. У мене немає сумнівів, що президент Путін завжди починає спілкування з правильних фраз. У разі, якщо таке спілкування колись відбудеться, я не сумніваюся, що він теж почне з правильної фрази», - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, що відповість Путін на перші слова Зеленського.

Відео дня

При цьому він наголосив, що в частині Донбасу «це треба говорити не Путіну, а жителям Донбасу».

Читайте такожУ Кремлі заявили про схожість позицій Зеленського і Порошенка на російському напрямку

«Щодо Криму вже особливо й говорити нема чого», - додав Пєсков.

Як повідомляв УНІАН, 18 червня Зеленський заявив в інтерв'ю німецькому виданню BILD, що на першій зустрічі з Путіним скаже, що окупований Крим є невід'ємною частиною України.

"Почнемо з того місця, що Донбас і Крим - це Україна", - наголосив Зеленський, відповідаючи на запитання, що він скаже Путіну на першій їх зустрічі.

На запитання, чи не є Крим втраченим для України, Зеленський відповів: "Крим - це Україна. І ми сподіваємося, що незабаром він буде повернутий. Я дуже люблю Крим. Я відвідував його багато-багато разів. Це унікальне місце в Україні з його природою та історією. Для мене Крим завжди був і буде частиною України".