Народна депутатка України від "Слуги народу" Ірина Верещук вибачилася за скандали, в які фракція регулярно потрапляє останнім часом.

Про це вона заявила в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає ТСН.

Відео дня

Читайте також"Мікрофон не для сольного виступу": ведуча заявила, що Вакарчук відмовився прийти на "Право на владу" (відео)

"Ми вибачаємося за те, що у нас відбувається у фракції. Нам дійсно за це соромно, ми працюємо над цими помилками… Це не гідно, і ми розуміємо, наскільки це важливо, аби ми відчували відповідальність, і ми відчуваємо таку відповідальність. Але як склалося так, нічого не зробиш", – сказала Верещук.

Депутатка додала, що в Європі "на нас дивляться і нам треба працювати, і ми будемо над цим працювати". 

Нагадаємо, останнім часом фракція партії "Слуга народу" у парламенті опинилася в центрі кількох гучних скандалів. Останній пов'язаний із депутатом Романом Іванісовим. Виявилося, що він раніше судимий за зґвалтування неповнолітньої.

До цього народних депутатів Анну Скороход і Антона Полякова виключили зі складу фракції "Слуга народу". Напередодні Скороход з трибуни заявила, що її цивільного чоловіка Олексія Алякіна затримали через те, що вона не голосувала за "указом" фракції" щодо ухвалення у першому читанні законопроєкту про відкриття ринку землі.

Своєю чергою, лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що партія до затримання чоловіка політика не має жодного стосунку і заявив, що Скороход неодноразово пропонувала своїм колегам "грошову допомогу"

Ще один скандал стався з Богданом Яременком, якого викрили на листуванні з повією просто в залі під час пленарного засідання.