Олександр Дубінський / УНІАН

Після місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня, стане очевидно, що владі пора приймати кадрові рішення, тому що українці незадоволені партією влади.

Таку думку на своєму каналі в YouTube озвучив народний депутат України (фракція «Слуга народу») Олександр Дубінський. 

"25 жовтня рахунок місцевих виборів, мається на увазі відсоток, який набере та чи інша політична сила буде на табло. І цей рахунок буде явно не приємний для "Слуги народу". Тому що, по-перше, треба було займатися виборами, а не байдикувати до останнього і за два тижні до виборів представляти кандидатів. По-друге, треба було займатися реформами економіки, щоб поліпшувалася ситуація в кишенях кожного окремого громадянина. Тоді він голосував би за партію влади", - каже політик.

Нардеп зазначив, що якщо замість цього перейменовувати населені пункти і говорити, що це виконання передвиборчої програми, то добробут українців все одно не покращиться. 

"Наприклад, ми прийняли закон про гральний бізнес. І що, добробут українців після цього покращився? Ні. Або, наприклад, скасували ми депутатську недоторканність, начебто виконали обіцянку, але чи стало від цього легше українцям? Ні. Тобто ми щось начебто виконали, але при цьому для громадян нічого не зробили", – зазначив Дубінський.

"Так що 25 жовтня результат буде на табло і тоді буде абсолютно очевидно, в першу чергу президенту, що потрібно приймати кадрові рішення, спрямовані на зміцнення влади і приводити туди не хороших, слухняних, виконавчих людей, а професіоналів. Сподіваюся, що місцеві вибори стануть стимулом для реальних тектонічних змін в країні", - заявив політик.