Ляшко хоче до Ради / фото УНІАН

Лідер Радикальної партії, народний депутат попередніх кількох скликань Олег Ляшко заявляє, що має намір взяти участь у проміжних виборах народного депутата у 208-му окрузі, де був обраний до Верховної Ради загиблий Валерій Давиденко.

Про це Ляшко повідомив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Він нагадав, що у 2012 році він вже вигравав вибори у 208-му окрузі, після цього на цьому окрузі одержав перемогу Валерій Давиденко.

Відео дня

Читайте такожУ ЦВК заявили про відсутність коштів на проведення виборів на окрузі загиблого нардепа Давиденка

«Ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ, виграю вибори, тому що усі люди хочуть, щоб Ляшко був у парламенті, тому що Рада без Ляшка як село без церкви...», - сказав Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, Центральна виборча комісія на 25 жовтня призначила проміжні вибори народного депутата у 208-му окрузі (Чернігівська область), де був обраний до Верховної Ради загиблий Валерій Давиденко. Виборчий процес розпочнеться одразу після опублікування проекту постанови про призначення виборів, у разі наявності на це коштів.

Читайте такожЛяшко прийшов на допит, але відмовився свідчити (відео)

23 травня у Києві у власному офісі на вулиці Великій Васильківській було знайдено мертвим, з вогнепальним пораненням голови народного депутата, члена групи «Довіра» Валерія Давиденка (1973 року народження). Поруч з ним був пістолет. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція як основну версію загибелі Давиденка розглядає самогубство, однак слідство не виключало й версії інсценування.