Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський поки не відповів на звернення членів фракції "Слуга народу" щодо проведення внутрішньопартійних праймеріз до виборів мерів Києва та інших міст.

Про це народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос сказав у коментарі кореспонденту УНІАН.

Читайте такожЗМІ назвали прізвище вірогідного кандидата в мери Києва від "Слуги народу"

Відео дня

"Із приводу праймеріз я, на жаль, поки нічого не можу сказати, тому що я не знаю, як вони будуть проводитись, і чи будуть взагалі проводитись", - заявив Лерос.

На запитання, чи відповів Зеленський на звернення депутатів від "Слуги народу" з цього приводу, Лерос підкреслив, що глава держави ще не відповів. "Поки ні", - сказав Лерос.

Як повідомляв УНІАН, 19 травня члени фракції "Слуга народу" звернулись до Зеленського з проханням ініціювати проведення публічних внутрішньопартійних виборів (праймеріз) перед виборами мера Києва та інших міст.

Депутати запропонували завдяки праймеріз визначити професійних кандидатів на посади міських голів, які матимуть реальні шанси перемогти корумпованих міських чиновників на місцевих виборах цієї осені.

20 травня Зеленський заявив, що праймеріз у партії "Слуга народу" перед виборами мера Києва відбудеться, і він підтримуватиме на цих виборах його переможця.

Президент додав, що в праймеріз у мери столиці братимуть участь як представники партії "Слуга народу", так і незалежні кандидати.