У "Слузі народу" зазначили, що потрібно вирішити низку важливих питань / фото УНІАН

Верховна Рада України не буде зупиняти роботу через літню відпустку, народні депутати планують провести кілька позачергових засідань для ухвалення низки нагальних законопроектів.

Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Качура.

Читайте такожНа фракції "Слуги народу" в понеділок обговорять кадрові питання

Відео дня

"У нас буде скоріше за все два позачергових засідання Ради. Одне відбудеться за вимогою президента, а інше – на вимогу народних депутатів. Підписи зібрали, про це буде окремо оголошено. А взагалі – домовилися, що під час літнього періоду наша робота не буде припинятися. Ми будемо збиратися у зв’язку із накопиченням необхідних для прийняття законопроектів, соціальних законопроектів, антикоронавірусних законопроектів – будемо збиратися мінімум 3-5 разів за міжсесійний період", – розповів нардеп.

Качура повідомив, що його профільний парламентський комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування ухвалив рішення працювати в міжсесійний період у звичайному режимі.

"У нас багато питань, які треба вирішити перед місцевими виборами, завершити децентралізацію тощо", – пояснив нардеп.

Як повідомляв УНІАН, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР на 13 липня.