Йдеться про використання земель територіальної громади без відповідних документів / omr.gov.ua

Правоохоронці проводять обшуки в мерії Одеси.

Як повідомив УНІАН представник прокуратури, обшуки проходять у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом недбальства керівництва і співробітників департаменту комунальної власності Одеської міської ради.

Читайте такожПорошенко прийшов до Печерського райсуду Києва

Відео дня

«Обшуки проводить Одеська місцева прокуратура № 2... Йдеться про використання земель територіальної громади без відповідних документів. Наскільки мені відомо, землю було віддано в користування без укладення відповідних договорів про оренду», - сказав представник наглядового відомства.

За даними джерела, обшуки, які проходять сьогодні, не пов'язані зі слідчими діями, які минулого тижня проводили співробітники НАБУ.

Як повідомляв УНІАН, 2 липня в Одесі детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП проводили масові обшуки в рамках розслідування справи про незаконне відчуження майна міста.

Зокрема, НАБУ розслідує справу, в яку об'єднано низку проваджень, відкритих у зв'язку з купівлею Одеською міськрадою за завищеною ціною приміщень колишнього заводу «Краян», земель під розширення Західного кладовища, також - присвоєнням земельної ділянки військового аеродрому «Шкільний», незаконним відчуженням декількох приміщень, що перебували в комунальній власності тощо.