Голови фракцій ВР завтра зберуться на нараду / фото УНІАН

У понеділок, 30 листопада, має відбутися чергова нарада голів фракцій Верховної Ради.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк.

Читайте такожКравчук назвав єдине серйозне зрушення щодо миру на Донбасу за останній час«Завтра знову збираємося головами фракцій о 9:00. Теми плюс-мінус такі самі. Головний фокус: закони з вирішення конституційної кризи; закони про підтримку бізнесу», - написав він.

Відео дня

Раніше Железняк повідомив, що 28 листопада об 11:00 відбулася нарада керівництва фракцій за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Обговорювались теми роботи парламенту в грудні, держбюджет-2021, закони з «конституційної кризи» і закон про призначення голови Національного антикорупційного бюро України, закони про підтримку бізнесу і відтермінування введення реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб-підприємців, про можливий локдаун. «Обговорювали, навіть графіки бачили. Є базовий сценарій, але все залежить від цифри хворих. Питання чутливе, тому конкретні дати нехай озвучать у Кабміні. Але скидається на те, що тут без варіантів», - написав депутат.

За його словами, також обговорювалась можливість додати пленарні дні ВР у грудні. «Наприклад, зробити 2-3 пленарні тижні поспіль. Але тут є проблема, тому що не лише багато депутатів хворіють, а й більш як 50 співробітників Апарату Ради», - пояснив Железняк.

Інші новини на тему: