Відставка уряду - "Не варто чекати висловлення недовіри уряду": Арахамія / фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запевняє, що не варто чекати висловлення недовіри уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

Читайте такожПорошенка викликали до ДБР у справі про прослуховування міжнародних перемовин

Відео дня

Відповідаючи на питання, чи може незабаром бути висловлено недовіру уряду, Арахамія сказав: "Я думаю, що не варто чекати ніякої недовіри уряду. Поодинокі кадрові питання і ротації можна точно чекати, я думаю. Саме на цьому тижні, я сподіваюся, що у нас буде три нових міністри. Це міністр захисту довкілля, це міністр освіти, міністр культури і віце-прем'єр з питань європейської інтеграції. Я думаю, що десь 4, можливо, 3 буде людини, які будуть проголосовані".

На уточнення, чи ці голосування в парламенті відбудуться вже завтра чи у п'ятницю, Арахамія зазначив: "Якщо встигнемо, це буде завтра".

Також на питання, хто зайде до парламенту замість депутата від "Слуги народу" Олександра Ткаченка у випадку його призначення до уряду, голова фракції зазначив, що це має бути юрист Денис Маслов.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 червня, до Верховної Ради надійшли подання прем'єр-міністра щодо кадрових призначень в уряді.

На сайті парламенту зареєстровано проекти постанов щодо звільнення Вадима Пристайка з посади віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та призначення на цю посаду Ольги Стефанішиної, а також про призначення Олександра Ткаченка міністром культури та інформаційної політики, а Романа Абрамовського – міністром захисту довкілля та природних ресурсів України.