Нардепи вирушили на Донбасі 21 жовтня / фото REUTERS

Для забезпечення безпеки народних депутатів від "Слуги народу", які прибули із дводенним візитом в зону ООС, працюватиме низка підрозділів  ЗСУ по різних напрямках.

Про це розповів голова керівної ради Центру безпекових досліджень «Сенсс» Вадим Черниш в ефірі телеканалу «Україна 24». При цьому він висловив сумніви щодо ефективних результатів такої поїздки.

Читайте такожЗМІ: на Банковій готують кадрові перестановки після виборів 25 жовтня«Я маю великі сумніви (щодо продуктивності цього заходу - ред.), бо за два дні і в такому форматі – це тільки емоції. Це теж важливо, але заслухають вони там кілька докладів, якусь інформацію. Я думаю, цього недостатньо. Інформацію можна було підготувати – і поїхати вже підготовленими. Це може бути поштовхом для активізації роботи, але за таку коротку поїздку, такий короткий формат багато не дізнаєшся, і точно стратегічних рішень вона не навіє», - зазначив експерт.

Відео дня

При тому, наголосив він, безпеку депутатам будуть забезпечувати в тому числі військові.  

«Для забезпечення безпеки таких поважних товаришів буде працювати низка підрозділів по різних напрямках. Не хотів би давати безпекове меню, але точно там будуть військові, і не тільки військові, задіяні. Сили операції об’єднаних сил мають забезпечити безпеку. В будь-який момент там є ризик для депутатів, тому, звичайно, це буде відпрацьовуватись силами безпеки», - заявив Черниш.

Поїздка нардепів від "Слуги народу" на Донбас