Савва Лібкін / facebook.com/Restorator.Savva.Libkin

Відомий одеський ресторатор Савва Лібкін відкриває секрет однієї з найбільш єврейських страв - курячий бульйон із галушками з маци.

Читайте такожРесторатор Лібкін показав, як готувати класичні одеські закуски (відео)

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

"Здається, що немає нічого простішого, ніж зварити курячий бульйон. Але щоб він вийшов дійсно смачним, потрібно врахувати деякі моменти", - упевнений ресторатор. Наприклад, важливо правильно вибрати курочку.

"Бройлери категорично не підходять. Для цього супу потрібна домашня несучка, нестара і бажано кукурудзяної відгодівлі", - розповів Лібкін.

За його словами, "з галушками теж все не так просто".

"У суботу в прямому ефірі я розповім і покажу, як приготувати курячий бульйон з галушками з маци. Допомагати мені в цьому буде банкір і музикант Володимир Лавренчук. І поки супчик буде варитися, ми обговоримо, що спільного між фінансами, творчістю і кулінарією. Починаємо готувати о 12:00. Пряма трансляція буде на моїй сторінці в Facebook ", - анонсував Савва Лібкін.

false

Трансляцію можна подивитися на особистій сторінці Савви Лібкина в Facebook. УНІАН, будучи інформаційним партнером, транслює процес приготування в прямому ефірі.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, на минулих вихідних Савва Лібкін готував традиційну кавказьку страву - аджапсандалі.