Підозрюваний у жорстокому вбивстві попросив "таких же, як він, співкамерників" / TASS

Російський професор Олег Соколов, підозрюваний у вбивстві та розчленуванні аспірантки, просив передати йому в камеру окуляри та книги, щоб він зміг продовжувати читати та працювати.

Про це передає телеканал Дождь.

Читайте такожРосійський історик виправдався за вбивство аспірантки: "перетворилася на істоту зі страшної казки"«Я як науковець, я коли ось так просто, я сходжу з розуму. Я просто благаю, щоб мені дали хоча б займатися своєю справою, навіть зараз», – заявив він.

Відео дня

При цьому він додав, що «оступився у своєму житті», але попросив камеру з телевізором і відповідних співкамерників: «У мене величезне прохання. Що б я не зробив, я оступився один раз у житті. Можна зробити так, щоб мої співкамерники були такі ж, як я?».

Як раніше повідомляв УНІАН, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої.

Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що у нього були стосунки із колишньою студенткою, і що вбив її після сварки. Прийшовши до тями, він вирішив розчленувати тіло і позбутися від нього. У процесі він багато пив, щоб не втратити свідомість.