Наразі ширина тріщин сягає 2-3 сантиметрів / скріншот

У Росії співробітники компанії, що обслуговує багатоквартирний будинок №9 на вулиці Перемоги в місті Сухий Лог Свердловської області, зміцнили потріскані стіни будівлі скотчем і підпорами.

Про це пише Lenta.ru.

Читайте такожУ темряві по шпалах: у РФ у поїзда відчепилися вісім вагонів, пасажири йшли пішки (відео)Зазначається, що двоповерховий будинок був побудований в 1950-му, але його капітальний ремонт запланований на 2044 рік. Незвичайний спосіб порятунку будівлі від руйнування показали на відео. Як розповіла журналістам одна з мешканок будинку, стіни потріскалися у 2015-му, наразі ширина тріщин сягає 2-3 сантиметрів.

Відео дня

«В тому кутку, де найбільші тріщини, вже випадав шматок стіни, діру одразу заклали цеглою. Будинок аварійним не визнають, підпірки поставили», – поскаржилася жінка.

Мер міста заявив, що було проведено обстеження будівлі, його зміцнять з допомогою підпор, а навесні 2020-го посилять фундамент. Якщо і після цього будинок продовжить розвалюватися, його визнають аварійним, людей розселять. Не виключено також, що будівництво достроково капітально відремонтують.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Омську вихователька змусила дітей діставати іграшки з унітазу.