Після погрому в ТРЦ працює кілька загонів поліції / Фото: eastrussia.ru

У Хабаровську протягом декількох днів йшов процес відкриття найбільшого в регіоні ТРЦ "Броско Молл". В результаті, в торговому центрі відвідувачі встигли розгромити меблі та унітази.

Найближчим часом в торговому центрі введуть face-контроль для відвідувачів. Про це повідомляє DVHAB.RU.

Читайте такожУ Росії "вперше за 145 років" урочисто відкрили теплий туалет у школі

Відео дня

За даними видання, відкриття "Броско Молл" тривало чотири дні. За цей час об'єкт відвідали тисячі місцевих жителів. Виявилося, що за кілька перших днів роботи ТРЦ було зламано безліч туалетів, винесені двері і розгромлено арт-простір "Комуна" – місце для лекцій та конференцій.

— Хотілося, щоб люди не виламували ногами унітази, не стрибали на кришках і не вибивали двері туалетних кабінок. Ми були готові до пошкоджень, але прикро бачити навмисний вандалізм. Об'єкт новий і очікуваний людьми, а тут таке. Але це не залежить від міста або країни — скрізь є люди, які можуть щось зламати. Ми будемо ремонтувати і сподіватися, що у тих, хто це робить, закінчаться сили. А зараз у нас вже працюють кілька загонів поліції. Крім того, функціонує сучасна система відеоспостереження, що дозволяє розпізнавати обличчя порушників. Їх ми в майбутньому не будемо пускати. Це ж і питання безпеки для інших відвідувачів, — розповіло керівництво торгового центру.