В окупованому Криму відсьогодні стартував курортний сезон. Попри спалах пандемії, російські окупанти скасували обсервацію для приїжджих ще два тижні тому, а на вулицях нечасто знайдеш людей у захисних масках.

Відео дня

Фото Криму під владою Кремля показав у мережі блогер.

За його словами, з «приходом» росіян змін на півострові мешканці так і не помітили, навпаки – стан погіршився.

Читайте такожВказівку Кремля виконують: у Росії похизувалися рекордною кількістю голосів за поправки Путіна

«Після 2014 року було заведено говорити: «Ну, ці хохли довели таке прекрасне місце до стану помийки! У всьому винуваті хохли! Ось ми тепер наведемо порядок! Ось зараз плечі розправимо і буде краса!». Ага… Пройшло 6 років, і поки щось нічого не змінюється», – пише він.

Як приклад, автор публікації розповідає про місцеву забігайлівку, «поліпшення» якої зникло одразу, як тільки з’явилось: «… за чотири роки спи*дили лавочки, про*бались рятувальники,  розорився стартап «Миємо ніжки тут». Ще хтось спи*див два прутики з огородженням, на які раніше закріплювали пляшки. Мабуть, це збанкрутілий власник інноваційного бізнесу».

Водночас на узбережжі ніхто не зважає на гнилі водорості. На берегах – купи сміття.

«Я не знаю, чи є у Феодосії мер і взагалі будь-яка влада. Якщо раптом є, то зі своєю роботою вони не справляються. Берег за*раний пивними, пляжними клубами й іншим барахлом. Звідусіль лунає музика рівня сільської дискотеки і запахи паленого на вугіллі м’яса, шавухи і пива», – пише блогер.

При цьому старовинні будівлі окупанти «заселили» новими магазинами, банками тощо. А мерію «прикрасили» золотими козирком та поручнями.

«І добре, що фото не передає звук! Тут треба враховувати, що ваші вуха постійно ґвалтують рекламою. Так, мерія міста розвісила на ліхтарних стовпах динаміки і крутить там постійно рекламу», – зауважує чоловік.

Як повідомляв УНІАН, офіційний профіль ситуативно-кризового центру міністерства закордонних справ Росії у Twitter зламали.