Користувачі різко засудили вчинок російського туриста, який прийшов до школи напівголий / скріншот з відео

Російський турист похвалився в мережі тим, що безкоштовно роздав шоколад дітям на Занзібарі в Танзанії і нарвався на шквал критики.

Запис був опублікований в закритому Facebook-співтоваристві "Тревел Президія".

На кадрах видно, як росіянин роздає шоколад чорношкірим дітям, які оточили його в помаранчевих жилетках, а потім сидить разом з ними в шкільному класі, плескає в долоні і співає пісні.

Відео дня

Читайте такожНа замовлення церкви: у Росії дітям показували тварин, переодягнених у нацистів (фото)

"Наші туристи на Занзібарі роздали чотири кілограми "Оленки", а потім поїхали в школу і повернулися з неймовірними емоціями", - зауважив керівник компанії "Путеводная звезда" Руслан Ісрафілов, який поділився роликом своїх клієнтів в мережі.

Однак підписники групи різко розкритикували росіянина: "Відчув себе благодійником? Якесь голе бидло задовольняє свої низинні інстинкти", "ідея, може, і хороша, але піднесено огидно", «це ще батьки дівчаток не дізналися, що напівголий мужик в школу приходив. Від відео неприємний осад", "Як всі білі розважалися, "мавпочок" погодували? Незрозуміло навіщо знімали, для чого їздили. Це не допомога. Власне его потішили", "Я теж була на Занзібарі недавно і пригощала дітей цукерками. Але мені в голову не прийшло зробити з цього шоу "Давай, злиденна мавпочка, дотягнися за шоколадкою", - писали підписники.

скріншот з відео

Вас також можуть зацікавити новини: