Холодильник дуже великий за розміром \ @ijustine

Американська корпорація Microsoft спроектувала холодильник в натуральну величину у форматі консолі Xbox Series X, що готується до виходу.

Читайте такожУ Microsoft розповіли про проблеми нового оновлення Windows 10 - деякі призводять до "екрану смерті"Раніше в мережі неодноразово спливали меми, що порівнюють консоль з холодильником, передає kommersant.

Всього було створено три таких холодильники, один був відправлений реперу Снуп Доггу на його день народження, інші відправили відомим блогерам.

Відео дня

Холодильник дуже великий за розміром (блогер iJustine відкривала його в гаражі) і обладнаний портами спереду і ззаду, як у оригінальній версії. Також у нього є логотип Xbox, який загоряється при включенні, а сам холодильник видає фірмовий звук завантаження консолі, коли відкриваються двері.

Це вже не вперше, коли Microsoft реагує на меми, пов'язані з її товарами. У компанії повідомили, що, хоча їм дуже подобається мем з Крейгом з гри Halo Infinite, розробники пообіцяли поліпшити графіку в грі, через що її вихід довелося відкласти на 2021 рік. Слабша версія нової консолі Xbox Series S також стала предметом жартів - в мережі вже очікують радіоприймач в стилі приставки.

Новини по темі