false

Хто з нас не мріє отримати суттєву знижку при купівлі товарів онлайн – від їжі або косметики до побутової техніки або автозапчастин?

Тепер з допомогою УНІАН це стане ще простіше: наш сайт запускає розділ «Промокоди».

Якщо ви за час карантину оцінили всі переваги онлайн-шопінгу, наш розділ стане вашим надійним помічником. В ньому ви зможете знайти вигідні пропозиції і найгарячіші акції від десятків магазинів, відсортовані в алфавітному порядку.

Відео дня
false

Знайти необхідну річ, відфільтрувавши по категоріях, - не проблема: у «Промокодах» їх цілий ряд – online гіпермаркети, дитячі товари, їжа, позики онлайн, краса і здоров'я, одяг, подорожі та відпочинок, розваги та хобі, сумки та аксесуари, фінанси і страхування, електроніка і побутова техніка. Тепер ви точно не пропустите свій шанс отримати знижку -50% при покупці товарів онлайн!

Але це ще не все! Також у розділі ви зможете знайти найкращі промокоди року, наприклад, від магазинів AliExpress, Allo, Цитрус і iHerb.

Розповідаємо, як використовувати промокод:

  1. Обираєте в нашому розділі «Промокоди» пропозицію, що вас цікавить.
  2. Переходите з нашого розділу на сайт магазину і відправляйте товари в корзину.
  3. Перед оплатою введіть скопійований з нашого розділу промокод на сайті онлайн-магазину або ж просто натисніть на промокод на УНІАН.
  4. Вітаємо вас з покупкою і приємною знижкою!

Пам'ятайте, що промокоди мають свій термін дії. Тому поспішіть отримати бажану знижку!

Важливо відзначити, що УНІАН публікує промокоди тільки перевірених ресурсів, тому турбуватися про безпеку онлайн-покупок не варто. Радує і перелік варіантів доставки обраних вами товарів по знижкам, і способів їх оплати.

Насолоджуйтесь онлайн-покупками і економте час та гроші разом з УНІАН.Промокоди!