Блакитні очі стануть рідкістю / Фото ua.depositphotos.com

Вчені з Університету Гельсінкі з’ясували, що привабливі жінки народжують на 16% більше дітей, які теж відрізняються красою. З кожним роком кількість красивих жінок збільшується, але ці дані доречні тільки для жіночої статі.

Водночас, науковець Стівен Стірнс з Єльського університету впевнений, що у людей майбутнього зменшиться ріст і збільшиться вага, результати дослідження опублікували в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences.

Читайте такожNewsweek: Людський мозок з пробірки може стати розумнішим, ніж природний

Відео дня

Вчені пояснюють, зараз саме такі жінки народжують частіше в порівнянні з "легкими" та високими.

Науковці зійшлися на думці, що вже в найближчі десятиліття представниці прекрасної статі будуть схожі між собою через асиміляції та імміграції.

Справжньою рідкістю стане ластовиння, а також блакитні і зелені очі. Американські дослідники MIT з’ясували, що жінки мають більше перспектив у політиці і бізнесі. Бо вони частіше відмовляються від хабарів і більше піклуються про підопічних.

Як повідомляв раніше УНІАН, дослідники виявили нові докази, які вказують на те, що жіноча гидливість могла змусити весь людський вид еволюційно позбутися волосся на тілі. Більш чутливі жінки, як виявилося, віддають перевагу ретельно поголеним чоловікам.