Суд розгляне справу суддів-хабарнків з Дніпра пізніше / Фото УНІАН

У Шевченківському районному суді міста Києва було знято з розгляду справу Наталії Овчаренко та Геннадія Підберезного - суддів Кіровського райсуду Дніпра, які обвинувачуються у спробі дати хабаря голові САП Назару Холодницькому.

Як повідомляється на сторінці суду у Facebook, підготовче засідання у справі призначено на 14 травня.

Читайте такожЛуценко не бачить підстав для кримінального переслідування Холодницького

Відео дня

«Повідомляємо, що у зв’язку із неправильністю визначення складу суду справу за обвинуваченням Овчаренко Н.Г. – обвинуваченої за ч.4 ст.369 та Підберезного Г.А. – обвинуваченого за ч.4 ст.369 знято з розгляду. Підготовче судове засідання у зазначеній справі призначено на 14 травня 2018 року о 15 год. 00 хв», - йдеться у повідомленні.

Інформацію щодо номеру зали у якій відбуватиметься судове засідання, буде повідомлено додатково.

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня минулого року співробітники СБУ та Генпрокуратури затримали в кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького під час передачі першої частини хабара у розмірі 50 тис. доларів голову Кіровського райсуду Дніпропетровська Геннадія Підберезного та колишню суддю цього ж суду Наталію Овчаренко.

Назар Холодницький розповів, що двоє суддів з Дніпра намагалися дати йому хабар у 300 тисяч доларів, щоб кримінальне провадження проти них було закрито.