Очеретяному загрожує 15 років тюрми за умисне вбивство / фото "Інформатор"

Журналістам вдалося дістати повне відео конфлікту між боксером Петром Очеретяним та співробітником УДО Василем Хмелюком, внаслідок чого останній загинув на місці інциденту 2 січня.

Відповідне відео вперше показали у програмі "Гроші".

Читайте такожВбивство співробітника УДО в центрі Києва: підозрюваного боксера взяли під варту (відео)

На кадрах видно, як Василь Хмелюк різко штовхає Очеретяного під час розмови. Саме на цей поштовх Очеретяний відповідає ударом в обличчя, після чого співробітник УДО падає та б’ється головою об асфальт. Треба відзначити, що після падіння силовик був ще живим, і переконавшись в цьому, Очеретяний пішов додому. За словами адвоката, про смерть Хмелюка боксер дізнався тільки з новин. Тепер Очеретяному загрожує 15 років тюрми за умисне вбивство.

Окрім цього, журналісти програми дізналися, що Хмелюк міг бути причетним до побиття сина політика Нестора Шуфрича, яке сталось 13 травня 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбивство співробітника УДО в центрі Києві через конфлікт. Під час слідства стало відомо, що смертельний удар завдав український боксер Петро Очеретяний, який після конфлікту втік з місця злочину, однак, потім здався поліції. Пізніше підозрюваного у вбивстві співробітника охорони заарештували на 60 днів.