У мережі показали умови в поїзді № 118 «Буковина» за маршрутом "Київ-Чернівці" / фото ЦТС

Жахливі умови і відсутність нормального сервісу в поїздах "Укрзалізниці" вже стали звичною справою для українців. Люди давно звикли до протягів з вікон, погано прибраний туалетів та інших "принад" поїздок в українських поїздах. На цей раз в мережі показали умови в поїзді № 118 «Буковина» за маршрутом "Київ-Чернівці".

Відповідні фото опублікував у Facebook журналіст Ярослав Жаренов.

Перший «сюрприз», за його словами, полягав в жахливо брудній білизні, яку видали пасажирам.

Відео дня
Facebook Ярослав Жаренов

За словами журналіста, постіль все ж пройшла процес прання, однак він не допоміг, то плями були дуже старі.

Постіль довелося повертати провіднику тричі, і щоразу він видавав нові, але однаково брудні комплекти.

Facebook Ярослав Жаренов

Читайте такожТемрява і сніг у вагоні: у мережі показали жахливі умови в міжнародному потязі "Укрзалізниці" (фото, відео)

«Якимось чином я зібрав з трьох комплектів один, далекий від ідеалу. Провідник відповів, що у нього всі однакові комплекти. На питання, чому ж тоді вартість використання білизни зросла, а послуги такі ж, як були, він відповісти не зміг», — зазначив журналіст.

Ще одним неприємним сюрпризом від «Укрзалізниці» став кран в туалеті поїзда — від нього залишилася рівно половина, яка, судячи з усього, їздить в такому стані вже дуже давно.

Як повідомляв УНІАН, в українських поїздах подорожчало постільна білизна та чай. Комплект постільної білизни у вагонах СВ і РІЦ всіх категорій поїздів відтепер коштує 60 грн з ПДВ, а в купейних та плацкартних вагонах - 50 грн з ПДВ.