Близько сотні активістів ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» провели акцію біля будинку генерального прокурора Юрія Луценка у с.Стоянка під Києвом.

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, активісти, переважно з громадської організації «Січ», розгорнули банери, на одному з яких написано: «Гори в пеклі», і скандують: «Вбивці мають сісти!».

Читайте такожВбивство Гандзюк: Мангеру змінили підозру з замовлення вбивства на замовлення побиття

Біля помешкання вибухають петарди та горять димові шашки. У будинку Луценка світло не горить. Проте видно, що за подіями біля будинку хтось спостерігає з вікна другого поверху.

Активісти вважають Луценка винним в тому, що фігуранту справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру «пом’якшили» підозру.

Кількість правоохоронців, що охороняють помешкання генпрокурора, в рази перевищувало кількість учасників акції.

Акція розпочалася о 21:00 і тривала півгодини. Під час акції ніхто не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» анонсували акцію біля будинку генпрокурора Юрія Луценка. Вони переконані, що Луценко саботує справу Гандзюк та обманює громадськість щодо обставин цієї справи.

«Зміна підозри та полегшення статті звинувачення замовнику вбивства Гандзюк Владиславу Мангеру ні з ким не погоджувалися. Заяви Юрія Луценка, Лариси Сарган та речника Лисенка — маячня», - заявляли активісти.