Суд відправив під домашній арешт двох неповнолітніх / zik.ua

У Бердичеві на Житомирщині суд відправив під домашній арешт двох неповнолітніх, які побили знайому та зняли розправу на відео.

Читайте такожУ Києві судитимуть підозрюваних у жорстокому нападі на ветерана АТО та його дружинуПро це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Бердичівського міськрайонного суду.

Як зазначається у повідомленні, таку ухвалу суд виніс вчора, 25 лютого.

Відео дня

До неповнолітніх на два місяці застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Їм заборонено залишати помешкання з 17:00 до 07:00 наступної доби.

У повідомленні прес-служби суду також зазначається, що школярки знущалися над дівчиною через незначний привід. Били її у приміщенні сільської розваленої лазні села Хажин Бердичівського району, «прагнучи показати свою зневагу до існуючих правил норм поведінки у суспільстві, а також – самоствердитися за рахунок приниження інших».

Яке покарання понесе ще одна учасниця цього конфлікту, яка також брала участь у побитті дівчини, у суді не вказують.

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого у Бердичівському районі цим дівчатам те ще одній їхній подрузі було повідомлено про підозру. Постраждала від побиття дівчинка після інциденту опинилася у лікарні.

17 лютого у селі Хажин Бердичівського району школярки через хлопця жорстоко побили 14-річну дівчину та зняли знущання на телефон. Також відео цього конфлікту було опубліковано у Facebook у групі «Підслухано в Бердичеві». Там видно, як двоє дівчат-підлітків наносять потерпілій удари руками та ногами, тягають по землі за волосся. За даними поліції, між чотирма школярками (2005 року народження) виник конфлікт нібито через хлопця. Усі вони знайомі та підтримували стосунки, хоча навчаються у різних школах.