Міжнародний поштово-логістичний оператор Meest відкрив 3000 нових вакансій у зв’язку з розширенням мережі та стрімким ростом об’ємів доставки поштових відправлень з інтернет-магазинів.

«Meest працює у звичайному стабільному режимі, адже є стратегічно важливим об’єктом інфраструктури. Поштово-логістичні послуги сьогодні є вкрай необхідними, важливо забезпечити безперервну та вчасну доставку. Все більше українців в умовах карантину замовляють необхідні товари в інтернет-магазинах, наш обов’язок – доставити їх вчасно й безпечно», – повідомила Галина Цвіркун, директор з персоналу Meest.

Галина Цвіркун  розповіла, що компанія шукає кур’єрів, але також відкрито багато інших вакансій для працівників лінійних відділів. Різноманітною є географія пропозицій.

Відео дня

«Вакансії відрито у всій України, але найбільше шукаємо нових працівників у Львові, Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі. Ми запрошуємо приєднатись до нашої команди кур’єрів з власним авто, комплектувальників, вантажників», – уточнила вона.

Компанії важливо забезпечити безперервну та вчасну доставку, але разом з тим важливим пріоритетом для Meest є безпека клієнтів та працівників.

«Рекрутери працюють дистанційно, відповідно до нового режиму праці. Всі члени нашої команди ознайомлені з заходами безпеки, кур’єри одягають маски, рукавички, тримаються дистанції та часто дезінфікують руки. Побільшало замовлень безконтактної доставки, тобто в поштомати. А це зменшує відсоток контакту з людьми», - запевнила Галина Цвіркун.