Ілюстрація REUTERS

В Одесі COVID-19 виявили у доньки інфікованого чоловіка, в регіоні підтверджений діагноз у 14 осіб.

Читайте такожПосилення карантину: в уряді перелічили нові заборони для українцівЯк передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

За його словами, в Одеському регіоні сьогодні підтверджено ще два випадки захворювання на COVID-19. Лабораторний центр МОЗ в Одесі отримав позитивні аналізи 45-річного чоловіка з міста Подольська і 18-річної дівчини з міста Южний.

Відео дня

Зазначається, що чоловік повернувся до України з Франції, де йому призначали жарознижуючі препарати. Вже в Подольську він звернувся до інфекційного відділення місцевої опорної лікарні.

«Дівчина повернулася додому з Туреччини, почувалася погано. До цього діагноз був підтверджений у її батька. Знаходиться в стаціонарі Одеської міської інфекційної лікарні», – повідомив Куций.

Вчора діагноз був підтверджений у 55-річної жительки села Усатово Біляївського району. Жінка за кордон не виїжджала і з хворими на коронавірус не контактувала. Аналізи її чоловіка очікуються найближчим часом.

На цей час в Одеській області зареєстровано 14 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Як повідомляв УНІАН, станом на вечір 1 квітня у світі зареєстровано вже понад 900 тисяч випадків захворювання на коронавірус.

Читайте також: