Ілюстрація / REUTERS

У Харкові запобіжний захід намагається оскаржити Тетяна П'янова, яку підозрюють у вбивстві власної доньки.

Читайте також"Мене тільки Божий суд чекає": вбивця дочки в Харкові влаштувала істерику в суді

Як йдеться в сюжеті ТСН, через карантинні обмеження в зал журналістів не пустили. Чи є нові докази по справі, поки невідомо. Але відомо, на якій підставі адвокат жінки вимагає змінити запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Каже, що прямих доказів провини жінки немає, і слідство їх досі не надало. До того ж підозрювана своєї провини не визнає. Прокуратура виступає проти.

Відео дня

Сьогодні в суді жінки немає, тому рішення приймуть без неї.

У СІЗО Тетяна П'янова знаходиться чотири тижні. Її затримали на вулиці в Харкові – голою і з пакетом в руках, в якому лежала дитяча голова. Оскільки жінка вела себе неадекватно, як опинилася на вулиці без одягу, і звідки в неї голова дочки, пояснити не могла, їй призначили проведення психіатричної експертизи. Висновки лікарі поки не оприлюднили.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня близько 6 ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем і пакетом, в якому була людська голова. Через кілька годин в поліцію звернувся чоловік, який розповів, що вранці виявив обезголовлене тіло племінниці.

Пьянову відправили на два місяці за грати без права на заставу. Однак адвокати жінки подали апеляцію - вимагають для своєї підзахисної цілодобового домашнього арешту.