Маша Єфросиніна ще на два роки продовжить роботу послом фонду ООН / фото УНІАН

Відома українська телеведуча, громадська діячка і благодійниця Марія Єфросиніна ще на два роки продовжить співпрацю із Фондом Народонаселення ООН в Україні у якості Почесного Амбасадора.

Про це повідомили на офіційній сторінці Фонду у Facebook.

Читайте такожЄфросиніна взяла під опіку потерпілу в Кагарлику дівчину: "Вона ледь не наклала на себе руки" (відео)

Відео дня

"Ми хочемо розпочати цей робочий тиждень неймовірною надихаючою новиною! Ми офіційно продовжуємо нашу співпрацю та надаємо статус Почесної Амбасадорки Маші Єфросиніній ще на 2 роки! Наша команда в Україні надзвичайно горда тим, чого нам вдалося досягнути разом протягом останніх декількох років нашої співпраці", - йдеться у повідомленні Фонду.

"Ми віримо, що кожен і кожна з нас може почати свою боротьбу із насильством та гендерною нерівністю вже зараз! Пасивне ставлення та терпіння до насильства мають бути змінені на активність та звернення за допомогою, коли вона необхідна! Ми не можемо більше бути байдужими", - наголосили у Фонді ООН.

"Я відчуваю, що це тільки початок. І в нас попереду дуже багато роботи. Ми продовжимо наше партнерство з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні ще на 2 роки. Я хочу, щоб кожна дівчинка і жінка в Україні, незалежно від віку, мала усі можливості для розвитку, віри в себе і свої сили, була захищена на всіх рівнях від будь-якого прояву дискримінації чи насильства. Я хочу, щоб молоді люди розвивалися у нашій країні, були сучасними і бачили світ без обмежень", - зазначила сама Єфросиніна.

Зазначимо, Марія Єфросиніна в 2018 році стала першим Почесним Послом Фонду ООН в області народонаселення в Україні. Подібний статус для Представництва UNFPA, яке входить в регіон Східної Європи та Центральної Азії, вперше присвоєно українці. Марія Єфросиніна офіційно представляє інтереси молоді, а також виступає проти домашнього насильства і за гендерну рівність в Україні.

Нагадаємо, в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН Єфросиніна розповіла про роботу в Фонді, співробітництво з першою леді Оленою Зеленської, важливість сексуальної освіти, ознаки насильства і каналах допомоги жертвам.