Відповідне рішення прийнято міськрадою через поліпшення епідситуації та звернення рестораторів / фото lutsk24.com

У Луцьку з 16 липня ресторани та кафе відновлять роботу в повноцінному режимі.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення прийняли сьогодні депутати Луцької міськради на позачерговому засіданні 87-ї сесії.

Згідно з рішенням, з 16 липня на території Луцької міської об’єднаної територіальної громади, до складу якої входять місто Луцьк та населені пункти Прилуцького старостинського округу, закладам громадського харчування буде дозволено приймати відвідувачів не лише на літніх майданчиках та відкритих терасах, а й всередині приміщень.

Відео дня

«У зв’язку із поліпшенням епідеміологічної ситуації та зверненнями представників рестораторів з 16 липня закладам громадського харчування дозволено відновити повноцінну роботу, зокрема, розміщувати відвідувачів всередині приміщень за умови дотримання усіх необхідних заходів безпеки», - зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міськради Юрій Кирилюк.

Як відомо, у Луцьку ресторани та кафе через карантинні обмеження, запроваджені з метою попередження розповсюдження захворюваності на COVID-19, з 16 березня працювали лише в режимі доставки або приймали відвідувачів на літніх майданчиках.