Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою \ фото УНІАН

Київський районний суд Одеси заарештував підозрюваного у жорстокому вбивстві дівчини-фармацевта в аптеці на вул. Академіка Корольова.

Читайте такожВ Одесі невідомий зарізав працівницю аптеки на робочому місці (фото)Як повідомили УНІАН в прес-службі прокуратури Одеської області, за клопотанням Одеської місцевої прокуратури № 1 суд взяв під варту 35-річного жителя міста, підозрюваного у вбивстві 21-річної дівчини.

Слідством встановлено, що 23 вересня зловмисник, під приводом проведення нічної ревізії, прийшов до однієї з аптек по вул. Академіка Корольова. Пред'явивши фармацевту посвідчення ревізора компанії, до якої належить ця аптека, він вимагав відкрити сейф для перевірки та інкасації коштів.

Відео дня

Дівчина відкрила сейф і дістала гроші, після чого зловмисник завдав їй 36 ножових поранень.

«Переконавшись, що співробітниця аптеки не подає ознак життя, зловмисник із готівковими коштами зник із місця злочину», - повідомили в прес-службі.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без альтернативи внесення застави.

Вбивство дівчини-аптекаря в Одесі

Вранці 23 вересня в Київському районі Одеси в аптеці, розташованій по вул. Академіка Корольова, виявили убитою співробітницю цієї установи.

Того ж дня був затриманий підозрюваний у вбивстві - чоловік, який раніше працював у цій аптечній мережі - «АКС».

За даними слідства, убивши 21-річну співробітницю аптеки, зловмисник забрав із сейфа 70 тис. грн. На злочин він пішов через заборгованість за кредитами перед фінансовими установами.