Головні новини України 21 жовтня 2020 / фото УНІАН

В Україні виявили рекордну добову кількість хворих на COVID-19. У "Слузі народу" офіційно розповіли, хто фінансуватиме опитування від Зеленського.

Новий коронавірусний антирекорд

За добу коронавірус в Україні виявили у 6 719 людей – це є новою рекордною кількістю щодо добової захворюваності на COVID-19, також зафіксовано 141 летальний випадок.

Всього за час пандемії офіційно підтверджено 315 826 випадків коронавірусної інфекції, з яких 132 219 українців – одужали, 5 927 – померли.

Відео дня

Навчання у школах після канікул

Виконувач обов'язків міністра освіти Сергій Шкарлет заявив, що найбільші шанси повернутися до повноцінного навчання після осінніх канікул мають учні початкової школи. Стосовно ж того, чи можуть повноцінно навчатися старші класи, залежатиме від ситуації із коронавірусом у кожному регіоні.

Не переводитимуть в онлайн у разі погіршення ситуації з COVID-19 також і дитячі садочки.

Фінансування опитування Зеленського

Партія "Слуга народу" відповіла на основні запитання щодо анонсованого президентом України Володимиром Зеленським всеукраїнського опитування 25 жовтня. 

Актуальні новини 21 жовтня 2020 / фото УНІАН

Перемир’я на Донбасі

За добу збройні формування Російської Федерації шість разів порушили домовленості про всеосяжне припинення вогню на Донбасі. Також зафіксовано проліт БПЛА противника типу "Квадрокоптер" із перетином лінії розмежування.

Головні новини України: що важливо знати 21 жовтня 2020