Cтудія «Квартал 95»  прийняла естафету добра та долучилася до благодійного марафону «Ти не один», що був організований каналом «1+1», і передала 500 000 гривень на допомогу медикам.

Читайте такожThe Rolling Stones, Queen і Metallica: культові зірки повертаються на сцену, щоб підтримати світ у боротьбі з коронавірусом (відео)

Щоб підтримати продовження благодійного марафону «Ти не один» та збільшити суму збору, був розроблений новий формат зйомки концерту «Вечірнього Кварталу» просто неба, що дозволив би зібрати глядачів, дотримуючись усіх вимог карантину. За ідеєю, глядацький зал мав перетворитися на кінодром, а глядачі – дивилися б концерт зі своїх автівок, з кожного автомобіля мав би здійснитися благодійний внесок на рахунок УББ. На жаль, погодні умови не дозволили реалізувати зйомку під відкритим небом, але це аж ніяк не завадило компанії здійснити замислене.

Відео дня

«Тому попри те, що зйомки концерту відбулися 29 травня без глядачів в палаці «Україна», студія «Квартал 95» зробила свій внесок на допомогу медикам та перерахували 500 000 гривень. До речі, і ви можете підтримати проект – доєднуйтеся!», – зазначив актор Євген Кошовий.

Нагадаємо, в рамках благодійного музичного марафону «Ти не один» від каналу «1+1»» було зібрано 2 011 210 гривень на закупку індивідуального захисту для українських медиків, які борються з коронавірусом. На зібрані кошти вже придбали 3 400 захисних костюмів, кожний з яких має відповідний сертифікат європейського зразка, а також спеціальні медичні рукавички з високими манжетами – 16 тисяч пар, медичні маски FFP2 – 10 000 штук, медичні захисні комбінезони багаторазового використання – 450 штук. Наразі понад 30 медичних закладів країни вже отримали допомогу.

На численні прохання небайдужих українців благодійний збір було продовжено. На сайті Української Біржі благодійності за посиланням https://ubb.org.ua/uk/project/6050/# кожен може зробити благочинний внесок на будь-яку суму і захистити медиків.

Прем’єра нового випуску «Вечірнього Кварталу» відбудеться 6 червня на «1+1» о 20:30. У зйомках взяли участь багато зірок, серед яких MONATIK, Світлана Тарабарова, Сергій Бабкін, Катерина Кухар з Олександром Стояновим. «Кварталівці» ж будуть жартувати, як завжди, над самими актуальними – соціальними і політичними – темами у суспільстві.