Його спільник перебуває в розшуку / фото Київська міська прокуратура

У Києві судитимуть 30-річного громадянина іншої держави, жителя Одеської області за викрадення людини.

Як повідомляє у Facebook прес-служба Київської міської прокуратури, підозрюваний та його спільник, рухаючись автомобілем BMW однією з центральних вулиць Києва, виїхали на пішохідну зону, через що отримали зауваження від 21-річного перехожого.

У відповідь на критику чоловіки зупинили автомобіль, схопили хлопця і заштовхали в салон, після цього, пригрозивши пістолетом, вивезли у відлюдне місце.

Відео дня

Там зловмисники почали бити хлопця, вчиняли щодо нього принизливі дії, пошматували його верхній одяг. Катування і приниження викрадачі знімали на мобільний телефон. Після цього, приставивши ніж до шиї потерпілого, вони змусили його прощатися з життям, здійснивши при цьому постріл холостим патроном біля його голови.

Правоохоронці встановили особи зловмисників.

Було відкрито кримінальне провадження за фактом викрадення людини з метою її катування та погрозою вбивства (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України). Санкції інкримінованих статей передбачають до 10 років позбавлення волі.

Обвинувальний акт відносно одного зі зловмисників скеровано до Печерського районного суду Києва для розгляду по суті.

Матеріали відносно спільника, який перебуває у розшуку, виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування триває.

Читайте такожСуд заарештував зловмисника, який викрав 4-річну дівчинку в Борисполі

Вас також можуть зацікавити новини: