Учасниками ЗНО з англійської мови стали 89,37% від кількості зареєстрованих / фото УНІАН

Зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови складали 105 тис. 157 осіб, з іспанської, німецької та французької мов - 2 тис. 277 осіб.

Про це УНІАН повідомили у Відділі зв'язків зі ЗМІ Міністерства освіти і науки, нагадавши, що тестування відбулись 6 та 7 липня 2020 року.

У ЗНО з іспанської, німецької, французької мов взяли участь 81,2% від загальної кількості зареєстрованих. До ЗНО не допустили одного учасника через виявлені ознаки ГРВІ.

Відео дня

Читайте такожЗНО 2020: опубліковано правильні відповіді до тестів з трьох іноземних мов

Учасниками ЗНО з англійської мови стали 89,37% від кількості зареєстрованих. 13 учасників не допустили до пунктів тестування через ознаки ГРВІ.

Поріг “склав/не склав” та результати ЗНО з іспанської, німецької, французької та англійської мов буде визначено до 24 липня. Результати з’являться на сторінках учасників на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 25 липня.

Ті, хто не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з іноземних мов, можуть зареєструватися на додаткову сесію.

Наступне ЗНО – з історії України – відбудеться у четвер, 9 липня. Основна сесія ЗНО завершиться 17 липня.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання 2020 стартувало 25 червня. У безпечних умовах вже відбулись 5 з 9-ти тестувань основної сесії – з математики, української мови і літератури, фізики, іспанської, німецької, французької мов та англійської мови.