Джермалл Чарло переміг Сергія Дерев'янченка / фото twitter.com/ShowtimeBoxing

Чемпіон світу за версією WBC в середній вазі Джермалл Чарло поділився враженнями після перемоги над українцем Сергієм Дерев'янченком.

Слова Чарло наводить boxingscene.com

"Передбачалося, що це буде один з найскладніших боїв в моїй кар'єрі. І я пройшов цей тест. Дерев'янченко - справжній боєць, і в будь-який момент бій міг змінитися. Але я дотримувався свого плану на поєдинок, я слухав свій кут, і ми закінчили цей бій на п'ятірку", - сказав Чарло.

Читайте такожУкраїнський боксер Дерев'янченко втратив третій шанс стати чемпіоном світу (фото)

Чарло підкреслив, що зробив у рингу те, що було потрібно для перемоги:

"Частково це було легко. Я не хочу називати бій легким. Жоден з поєдинків не буває легким. Але своїм джебом я диктував умови. Я хотів нокаутувати Дерев'янченка, але неможливо відправити в нокаут кожного суперника. Він вийшов у ринг, щоб виживати там. Він намагався зробити це з розрахунком. Я ж завдав ті удари, які мені потрібно було нанести для перемоги. Тепер можна рухатися далі".

Сергій Дерев'янченко: третя спроба стати чемпіоном

  • Дерев'янченко програв Чарло одноголосним рішенням суддів - 112:116, 111:117, 110:118.
  • Дерев'янченко - Чарло: повне відео бою
  • Для Дерев'янченка це був уже третій шанс стати чемпіоном світу. У 2018 році він програв Деніелу Джейкобсу в поєдинку за титул IBF, а в 2019-му поступився Геннадію Головкіну в бою за пояси IBF і IBO. В обох випадках українець програвав за очками.
  • Дерев'янченко провів свій 16-й бій на професійному рингу. В українця - 13 перемог (10 нокаутом) і 3 поразки. У Чарло - 31 перемога в 31 поєдинку (22 - дострокові).
  • Чарло втретє успішно захистив свій пояс чемпіона світу.