Олександр Усик ставить на перемогу Сергія Дерев'янченка / фото УНІАН

Відомі боксери дали свої прогнози на бій за титул чемпіона світу за версією WBC між українцем Сергієм Дерев'янченком і американцем Джермаллом Чарло.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію бою Дерев'янченко - Чарло.

Слова боксерів наводить badlefthook.com.

Відео дня

Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик:

"Сергій Дерев'янченко - наш хлопець, і він давно чекав такої можливості поборотися за титул. Досвід, який він отримав в боях з Джейкобсом і Головкіним, повинен був підготувати його до перемоги над Чарло. Думаю, Сергій переможе одноголосним рішенням суддів".

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик:

"У Сергія Дерев'янченка відмінна витривалість, він прекрасно підготовлений фізично, він вміє чинити великий тиск. Я не вірю, що Джермалл Чарло зможе витримувати безпечну дистанцію всі 12 раундів. Вірю, що Сергію піднімуть руку в кінці або за підсумками дванадцяти раундів, або після зупинки бою в пізніх раундах. Вірю, що в України буде ще один чемпіон світу".

Багаторазовий чемпіон світу Ноніто Донейр:

"Чарло виходить на ринг і показує, що він головний там, що є ключовим моментом в бою будь з ким. Дерев'янченко буде пресингувати, але Чарло дуже хитрий боєць. Коли він відчуває запах крові, то йде на нього, знаючи, як притиснути суперника до канатів. Бачу перемогу Чарло рішенням суддів, а, може, навіть і нокаутом".

Бронзовий призер Олімпійський ігор-2012 Тарас Шелестюк:

"Для Сергія Дерев'янченка бій проти Джермалла Чарло буде важким. У них два різних стилі, це робить цей бій важким для обох боксерів. Я вірю, що Сергій здобуде перемогу, але йому потрібно буде зупинити Чарло нокаутом або технічним нокаутом. Якщо відбудуться всі раунди, Сергію буде складно здобути перемогу за очками".

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі Шон Портер:

"Чарло продемонстрував у своєму бою з Меттом Коробовим, що у нього проблеми з бійцями, які можуть добре рухатися, активно боксувати і думати на рингу. І все це вміє Дерев'янченко. Українець програв у двох близьких боях Деніелу Джейкобсу і Геннадію Головкіну, а другого, можливо, навіть переміг. Але все ж вважаю, Чарло виграє цей бій близьким рішенням суддів".

Дерев'янченко - Чарло: перед боєм

  • Поєдинок пройде в ніч з 26 на 27 вересня за Києвом на арені "Mohegan Sun Arena" в Анкасвіллі, США. Де дивитися бій Дерев'янченко - Чарло.
  • Боксери провели дуель поглядів перед боєм. Також відбулася церемонія зважування.
  • Дерев'янченко проведе свій 16-й бій на професійному рингу. В українця - 13 перемог (10 нокаутом) і 2 поразки. У Чарло - 30 перемог у 30 боях (22 - дострокові).
  • Для Дерев'янченка це буде вже третій шанс стати чемпіоном світу. У 2018 році він програв Деніелу Джейкобсу в поєдинку за титул IBF, а в 2019-му поступився Геннадію Головкіну в бою за пояси IBF і IBO.
  • Чарло двічі успішно захищав свій пояс чемпіона світу.