Редкач проживає в Лос-Анджелесі / фото boxingscene.com

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач розповів про те, що відбувається в США після гучного вбивства афроамериканця Джорджа Флойда, якого задушив поліцейський в Міннеаполісі.

Читайте такожУ Берліні й Лондоні пройшли мітинги солідарності протестам у США

Спортсмен опублікував відео протестів з Лос-Анджелеса, де він проживає.

Відео дня

"Поки ви мирно спали, в США почався повний п***ець. Протести, перестрілки, пограбування магазинів, а далі - сутички з поліцією, та такі, що вже з'явилися жертви по всій країні з одного і з іншого боку.

Машини та будинки горять. Весь інтернет і соціальні медіа завалені страшними відео. У нас в Лос-Анджелесі ввели комендантську годину з учорашнього вечора, викликана національна гвардія. Вертольоти, виття сирен і ось такі у нас вихідні. Що робити, я поки не знаю", - підписав Редкач ролик в Instagram.

Нагадаємо, поліцейські затримали Джорджа Флойда нібито за намір розрахуватися фальшивими грошима. Після затримання темношкірий чоловік задихнувся - поліцейський задушив його, притискаючи коліном до землі. Ця смерть викликала масові безлади у багатьох містах США.

УНІАН раніше повідомляв про те, що легенда українського боксу Володимир Кличко виступив проти расизму після вбивства Джорджа Флойда.