Тайсон Ф'юрі / фото REUTERS

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі звернувся до українця Олександра Усика через бій з Ентоні Джошуа.

Читайте такожДжошуа та Ф'юрі випадково зустрілись на відпочинку в Іспанії (фото)

В інтерв'ю YouTube-каналу Behind The Gloves Ф'юрі попросив Усика не заважати його планам про два бої з Джошуа і можливості заробити на них, передає fightnews.info.

Відео дня

"Я поважаю Олександра Усика, він відмінний боєць, чемпіон світу в першій важкій вазі. Можливо, Усик стане чемпіоном в хевівейті, якщо поб'ється з Джошуа. Але не забирай мій прощальний чек, малюк. Не роби цього!",- сказав Ф'юрі.

Він також звернувся до Джошуа і порадив йому замість боїв з обов'язковими претендентами "звільнити пояси і влаштувати бій, який всі хочуть побачити".

"Приходь і бийся з великим хлопцем. Виходь і відлітай в нокаут. А після цього бийся з усіма цими легкими суперниками", - зазначив Ф'юрі.

Ситуація в суперважкій вазі: що потрібно знати

  • Джошуа володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF, WBO, WBA і IBO, а Ф'юрі - титулом WBC.
  • У 2021 році команди Джошуа і Ф'юрі хочуть організувати два бої між британцями.
  • У своєму наступному бою Джошуа зустрінеться з претендентом по лінії IBF Кубратом Пулєвим. Після цього британець повинен провести захист пояса WBO проти Усика. В команді українця вже поставили Джошуа ультиматум.
  • Американський промоутер висловився про претензії Усика на бій з Джошуа, заявивши, що "всім байдуже його бажання".
  • Ф'юрі проведе третій бій за титул чемпіона світу проти Деонтея Вайлдера. Далі WBC зобов'язує чемпіона зустрітися в рингу з переможцем реваншу між Олександром Поветкіним та Ділліаном Вайтом.
  • Олександр Усик в наступному бою повинен зустрітися з Дереком Чісорою. Бій може відбутися 31 жовтня.