Каштру назвав основні тактичні схеми хорватів / фото: ФК Шахтар

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру поділився очікуваннями від матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти загребського "Динамо" в Харкові.

Португальського фахівця цитує прес-служба "гірників".

Читайте також"В Україні слабкий чемпіонат": тренер загребського Динамо відзначив атаку Шахтаря

Відео дня

"Коли ми підходимо до будь-якого матчу, ми його розглядаємо тільки з призми перемоги. І ми розуміємо, що "Динамо" теж хоче перемогти. Статистика матчів нічого не значить. Для мене головне, як налаштовані мої гравці і що вони покажуть на полі. Завтра ми про все дізнаємося.

Я подивився кілька поєдинків, а мій штаб близько десяти. Буде складна гра проти команди, у якої є шаблонні характеристики. Вони повторюються від гри до гри, але постійно змінюють розстановку. Вони вже грали за схемою 5-3-2 або 4-3-3. Іноді було і 3-4-3. "Динамо" грає в довгий пас, підключаються до атаки флангові гравці і йде передача в зону", - зазначив Каштру.

Також головний тренер донеччан зізнався, що задоволений прогресом молодих гравців:

"Як я і говорив, у команди є стартовий склад. Але не потрібно забувати і про резерв, який також працює. Я дуже задоволений своїми хлопцями, я вже проводив ротацію і мої підопічні показували себе дуже добре. Мені все складніше і складніше обирати склад на гру, але це ж добре. Головне, щоб хлопці показували хороший футбол".

Матч відбудеться 22 жовтня на ОСК "Металіст". Початок - о 19:55. Пряма трансляція буде доступна на телеканалі "Футбол 1".

УНІАН раніше повідомляв, що букмекери зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Динамо" Загреб.