Збірна України / REUTERS

Сьогодні, 22 листопада, у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування стикових матчів Євро-2020, за підсумками якого стало відомо, хто може стати суперником збірної України на груповому етапі європейської першості.

Хто саме стане третім суперником української збірної по груповому етапу, залежить від результатів у Шляху А, в якому зіграють чотири збірні: у півфіналах Ісландія зустрінеться з Румунією, а Болгарія - з Угорщиною.

Читайте такожВідбір на Євро-2020: результати жеребкування стикових матчів

Відео дня

Якщо путівку на Євро-2020 завоює збірна Румунії, то саме вона відправиться в групу С до України, так як поєдинки цієї групи будуть проходити в тому числі в Бухаресті.

Якщо на чемпіонат Європи по Шляху А проб'ється збірна Угорщини, то вона на Євро-2020 потрапить у домашню для себе групу F, а Україні дістанеться переможець Шляху D (у півфіналах Грузія зіграє з Білоруссю, а Північна Македонія - з Косово).

У разі успіху Ісландії або Болгарії, українська збірна також отримає в суперники команду-переможець зі Шляху D.

Нагадаємо, півфінали плей-офф пройдуть 26 березня, а фінали - 31 березня.

Як повідомляв УНІАН, раніше суперником збірної України на груповому етапі Євро-2020 стала збірна Нідерландів. Крім того, Україна зіграє з однією з команд з третьої корзини (Португалія, Туреччина, Австрія, Швеція, Чехія), крім збірної Данії.