Супряга оформив хет-трик / фото: СК Дніпро-1

В рамках 20-го туру УПЛ на "Дніпро Арені" відбувся матч між "Дніпром-1" і київським "Динамо".

Читайте такожДніпро-1 - Динамо: огляд та повне відео матчу УПЛ

Команда Олексія Михайличенка несподівано поступилася з рахунком 1:3.

Вже на шостій хвилині Віталій Буяльський зробив грубий фол, а арбітр матчу Катерина Монзуль після перегляду VAR вирішила видалити півзахисника "Динамо".

Кияни все одно продовжили володіти перевагою, а перед перервою їм вдалося вийти вперед. Спочатку була зафіксована симуляція форварда "Динамо" Назарія Русина в штрафний дніпрян, однак потім Монзуль знову скористалася VAR і призначила пенальті, скасувавши жовту картку динамівцю. Покарання реалізував Беньямін Вербич - 1:0.

У другому таймі гості контролювали ситуацію на полі, але дніпряни посилювали тиск і змогли зрівняти рахунок на 71-й хвилині - Владислав Супряга, який належить "Динамо" і виступає за "Дніпро-1" на правах оренди, замкнув передачу з флангу.

Через кілька хвилин "Дніпро-1" також отримав видалення - Монзуль переглянула епізод з фолом Володимира Польового та показала йому червону картку. Це не завадило господарям забити ще двічі - обидва м'ячі знову на свій рахунок записав Супряга.

Спочатку нападник замкнув головою подачу з кутового, а на 90-й хвилині втік в контратаку і переграв голкіпера киян - 3:1. Таким чином, форварду "Дніпра-1" вистачило всього 19 хвилин, щоб оформити хет-трик.

"Дніпро-1" - "Динамо" - 3:1

Голи: Супряга, 71, 82, 90 - Вербич, 45+5 (з пенальті)

"Дніпро-1": Юрчук, Адамюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Вакулко, Чичиков (Супряга, 63), Ді Франко, Назаренко (Гує, 87), Хобленко (Шаповал, 78)

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв (Дуелунд, 84), Караваєв (Циганков, 77), Буяльський, Вербич, Русин (Де Пена, 77)

Попередження: Назаренко - Шепелєв, Миколенко

Вилучення: Польовий, 75 - Буяльський, 6

Відео голу Вербича

Відео першого голу Супряги

Відео другого голу Супряги

Відео третього голу Супряги

У "Динамо" в активі залишилося 39 очок і друге місце в турнірній таблиці УПЛ, проте тепер "Зоря" має гру в запасі та відстає від киян на два пункти. "Дніпро-1" йде восьмим, набравши 22 очки.

УНІАН раніше публікував повний розклад трансляцій 20-го туру УПЛ.