Півзахисник "Сток Сіті" і збірної Ірландії Джеймс Макклейн був покараний клубом за публікацію на своїй сторінці в Instagram.

Читайте такожФорвард португальського топ-клубу показав непристойний жест фанатам і пішов з поля через расизм (фото, відео)

У сторіс футболіст розмістив фото, на якому він сидів у чорній балаклаві на металевому ящику, а його слухали двоє дітей, що сидять навпроти.

Відео дня

"Сьогоднішній шкільний урок - історія", - написав Макклейн.

"Сток Сіті", як і частині вболівальників, не сподобалися дії футболіста. Клуб офіційно повідомив про рішення позбавити півзахисника зарплати за два тижні. Крім того, сам Макклейн вибачився і видалив свій акаунт в Instagram.

"Я не намагався когось образити, але тепер зрозумів, що все одно не уникнув цього. Хочу вибачитися за свої дії. Після бесіди з клубом я вирішив видалити свій акаунт", - зізнався 30-річний хавбек.

Instagram

Балаклава асоціюється у Великобританії з Ірландською республіканською армією (ІРА). Це повстанське угрупування минулого століття, метою якого була боротьба за повну незалежність Північної Ірландії.

УНІАН раніше повідомляв про те, що футболіст "Манчестер Юнайтед" під час карантину приміряв сукню дружини.