Суркіс чекає на співпрацю з УАФ / фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував роботу Української асоціації футболу (УАФ) в умовах карантину через пандемію коронавірусу.

Читайте такожДинамо оголосило про продовження карантину для всієї команди

Керівника клубу цитує Football Hub.

Відео дня

"Президент УАФ говорить, що він на контакті з клубами, а з якими? Зі мною ніхто не був у контакті. Я розмовляю з головним тренером, з лікарями клубу, говорю з капітаном Сидорчуком, з Циганковим. Я дуже вдячний працівникам бази "Динамо", які стежать за базою, дезінфікують там все, готують зал для гравців, які по одному приїжджають і тренуються.

Коли буде дозволено тренувати по 3-4 футболісти, то ми все одно повинні узгодити з УАФ. Але враження, що нашої федерації не існує. Вони сховалися і бояться, що заразилися", - заявив Суркіс.

На думку президента, організація повинна переживати про долю клубів УПЛ, в яких виступають гравці збірних різних вікових категорій:

"Можливо, є клуби у нас, що потребує допомоги. У Польщі виділили допомогу. Мені вона не треба, але наша УАФ повинна думати про клуби, запитати, кому потрібна допомога.

Ми повинні вести діалог з ними, а від них нічого не чути. Треба, щоб федерація думала про клуби, а не використовувала нас, як п*вій. Дайте футболістів, вони гратимуть, а ми собі медальки будемо вішати. А потім скажемо, що ми їм дали премію - 10% з того, що виділяє УЄФА".

Нагадаємо, чемпіонат України з футболу був зупинений на невизначений термін через пандемії коронавірусу. У країні введено карантин.

УНІАН раніше повідомляв про те, що названі найкращі футболіст і тренер УПЛ за підсумками березня.