Жерар Піке / фото REUTERS

Захисник і один з ветеранів "Барселони" Жерар Піке прокоментував розгромну поразку каталонців від "Баварії" в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Читайте такожЛіга чемпіонів: Баварія зніщіла Барселону, забивші Вісім голів (фото)

Слова Піке наводить Marca.

Відео дня

"Це була жахлива гра, жахливі відчуття. Ганьба - слушне для цього слово. Не можна так грати в єврокубках, і це відбувається з нами вже не вперше - у другій або третій раз. Нам дуже важко, і я сподіваюся, що з цього вийде витягти корисний урок. Потрібна якась реакція, клубу і команді необхідні структурні зміни", - сказав Піке.

Він підкреслив, що говорить не про когось конкретного, а також заявив, що готовий сам покинути клуб, якщо це необхідно:

"Недоторканних немає, я готовий піти. Якщо потрібна нова кров і інша динаміка, то тоді я перший, хто готовий піти, тому що, мені здається, ми досягли дна. Всі всередині клубу повинні відреагувати на це і вирішити, що буде найкращим рішенням для клубу".

Барселона: черговий провал у Лізі чемпіонів

  • "Барселона" була розгромлена "Баварією" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з рахунком 2:8. Кожен з таймів каталонці програли з рахунком 1:4.
  • "Барселона" пропустила вісім голів в одному матчі у всіх турнірах вперше з 1949 року.
  • "Барселона" вчетверте поспіль вилетіла з ЛЧ після розгрому. У минулому сезоні "Барселона" в 1/2 фіналу за сумою двох зустрічей програла "Ліверпулю" (3:0, 0:4). У сезоні 2017-2018 каталонці в 1/4 фіналу були переможені "Ромою" (4:1, 0:3). У сезоні 2016-2017 команда вибула на стадії 1/4 фіналу, поступившись "Ювентусу" (0:3, 0:0).
  • Зірковий нападник "Барселони" Ліонель Мессі зазнав найбільшої поразки в кар'єрі.
  • "Барселона" завершила сезон без трофеїв вперше з сезону 2007-2008.