Серхіо Рамос забив другий гол Реала / фото REUTERS

Гранди європейського футболу "Барселона" і "Реал" зустрічалися в рамках 7-го туру чемпіонату Іспанії. "Ель-Класіко "завершився перемогою "вершкових".

"Реал" відкрив рахунок вже на 5-й хвилині - Карім Бензема своїм пасом вивів Федеріко Вальверде на ворота, а півзахисник завдав точного удару в дальній кут.

Читайте також"Про недооцінку не йдеться": з'явилася реакція представників Реала на поразку від Шахтаря

Відео дня

Але вже через три хвилини "Барса" відігралася - Ансу Фаті з меж воротарського замкнув простріл Жорді Альби.

У середині другого тайму "Реал" знову вийшов вперед. Арбітр призначив пенальті за фол Клемана Лангле, який тримав Серхіо Рамоса за футболку. Капітан "Реала" сам реалізував пенальті.

У кінцівці зустрічі "Реал" упустив пару моментів, але все ж використав можливість відзначитися ще раз - Лука Модріч поставив крапку в грі.

"Барселона" - "Реал" - 1:3

Голи: Фаті, 8 - Вальверде, 5, Рамос, 63 (з пенальті), Модріч, 90

"Барселона": Нето, Дест, Піке, Лангле, Альба (Брейтуейт, 87), де Йонг, Бускетс (Трінкао, 82), Педри (Дембеле, 82), Коутіньо, Мессі, Фаті (Грізманн, 82)

"Реал": Куртуа, Менді, Рамос, Варан, Начо, Каземіро, Вальверде (Модріч, 68), Кроос, Асенсіо (Родріго, 81), Бензема, Вінісіус

Попередження: Лангле, Альба - Каземіро, Начо

"Барселона" - "Реал": підсумки матчу

  • УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Реал".
  • "Барселона" і "Реал" грали один проти одного в 182-й раз в рамках чемпіонату Іспанії. "Реал" виграв у 74-й раз, у "Барси" залишилося 72 перемоги, ще 35 матчів завершилися внічию.
  • "Реал" перервав серію з двох поспіль поразок у всіх турнірах. "Вершкові" набрали 13 очок і вийшли на перше місце в таблиці Прімери.
  • "Барселона" зазнала другої поразки поспіль у чемпіонаті. У каталонців - 7 очок в п'яти матчах і 10-е місце.
  • Ансу Фаті в 17 років і 359 днів став наймолодшим автором голу в історії "Ель-Класіко". Він побив рекорд Рауля (18 років і 95 днів).