Десна веде боротьбу за медалі / фото upl.ua

Чернігівська "Десна" приймала "Колос" в рамках 29-го туру Української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 29-й тур

"Десна" - "Колос" - 5:1

Голи: Будківський, 9, Фаворов, 38, 78 (пенальті), Старенький, 87, Тотовицький, 90+1 - Кожушко, 89

"Десна": Паст, Фаворов, Гітченко, Тамм, Конопля, Домбровський, Огиря, Кузик (Мостовий, 80), Хльобас (Філіппов, 67), Картушов (Старенький, 67), Будківський (Тотовицький, 80)

"Колос": Волинець, Зозуля, Петров, Гавриш, Ємець (Чорноморець, 46), Мілько, Богданов (Антюхов, 79), Морозко (Костишин, 46), Смирний, Задоя (Кожушко, 68), Лисенко (Бондаренко, 68)

Попередження: Фаворов, Тотовицький - Морозко, Богданов, Зозуля, Костишин

Відеоогляд матчу

Повне відео матчу


УНІАН раніше повідомляв про те, що в центральному матчі туру УПЛ "Динамо" поступилося "Шахтарю".

Головною інтригою кінцівки сезону в УПЛ залишається боротьба за срібло та бронзу чемпіонату. "Десна" - один з учасників цієї гонки.

Чернігівський клуб має 52 очки та займає четверту сходинку, відстаючи від "Зорі" на один пункт, а від "Динамо" - на три. Все ще є шанси потрапити навіть у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

В минулому турі підопічні Олександра Рябоконя провели видовищний матч з "Динамо" та на останніх хвилинах здобули перемогу з рахунком 3:2.

У "Колоса" вже немає взагалі ніяких турнірних завдань. Команда йде шостою, відстаючи від "Олександрії" на 14 очок. З усім тим, в минулому турі колектив перервав серію поразок та обіграв саме олександрійців з рахунком 2:1.

Команди останнього разу зустрічалися в кінці минулого місяця. Тоді "Десна" святкувала перемогу на виїзді з рахунком 2:0.